Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (15)Автореферати дисертацій (1)Реферативна база даних (15)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Топольник В$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.

Топольник В. Г. 
Визначення оптимальних умов процесу подрібнення суміші білого і червоного м’яса курятини для збільшення вологозв’язуючої здатності фаршів [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Обладнання та технології харчових виробництв. - 2013. - Вип. 31. - С. 196-203. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Otkhv_2013_31_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 4.693 Mb    Зміст випуску     Цитування
2.

Топольник В. Г. 
Моделювання процесів готельного господарства на прикладі готелю "Централь" м. Донецька [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, К. В. Ракова // Вісник Донецького національного університету економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. Сер. : Технічні науки. - 2014. - № 1. - С. 144-157. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vdnuett_2014_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 581.833 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Топольник В. Г. 
Математичне моделювання показників якості процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська, О. В. Кузьмін // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 398-405. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_65
Попередній перегляд:   Завантажити - 243.274 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Топольник В. Г. 
Визначення оптимальних умов процесу подрібнення білого м’яса курятини (філе) для зменшення енергетичних показників процесу подрібнення [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Н. М. Стукальська // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2012. - Вип. 42(2). - С. 499-504. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2012_42(2)__123
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.246 Mb    Зміст випуску     Цитування
5.

Топольник В. Г. 
Планування експериментального дослідження з пошуку оптимальних умов процесу шприцювання ковбасного фаршу [Електронний ресурс] / В. Г. Топольник, Т. А. Мілохова, О. В. Кузьмін // Наукові праці [Одеської національної академії харчових технологій]. - 2011. - Вип. 39(1). - С. 274-277. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Np_2011_39(1)__57
Попередній перегляд:   Завантажити - 952.055 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Кузьмін О. В. 
Трансформація гідроксильних протонів в процесі створення водно-спиртових сумішей [Електронний ресурс] / О. В. Кузьмін, В. Г. Мирончук, В. Г. Топольник // Харчова промисловість. - 2014. - № 16. - С. 87-93. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khp_2014_16_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.165 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Кузьмін О. В. 
Стабілізація водно-спиртових сумішей у процесі електрохімічної активації питної води [Електронний ресурс] / О. В. Кузьмін, В. Г. Топольник, В. Г. Мирончук, С. Ю. Суйков // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 374-386. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_43
Попередній перегляд:   Завантажити - 412.431 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Топольник В. 
Психологічна характеристика особливостей проведення слідчих дій під час розслідування крадіжки [Електронний ресурс] / В. Топольник // Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 6. - С. 289-294. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pgip_2018_6_53
Попередній перегляд:   Завантажити - 76.899 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Топольник В. 
Соціально-психологічна характеристика особистості крадія [Електронний ресурс] / В. Топольник // Підприємництво, господарство і право. - 2018. - № 6. - С. 303-307. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pgip_2018_6_56
Попередній перегляд:   Завантажити - 69.295 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського